Inschrijven gastouder

Bent u geïnteresseerd geworden in een baan als gastouder bij Gastouderbureau De Admiraal? Of bent u al een gastouder en op zoek naar meer gastkinderen? Meld u dan aan met onderstaand inschrijfformulier! Inschrijven is gratis en vrijblijvend! Of neem contact op met De Admiraal voor meer informatie.

Bij gebleken geschiktheid van de gastouder wordt u opgenomen in ons gastoudersysteem en kunt u benaderd worden als De Admiraal u wil voorstellen aan een vraagouder.

Een selectie van de geschikte gastouders in het systeem worden gratis weergegeven op de website van De Admiraal onder het kopje ‘beschikbare gastouders’. Hierdoor kunnen vraagouders zelf al bekijken met welke gastouder zij graag een kennismaking zouden willen.

Geef bij opmerkingen aan of u opvang wil bieden bij de vraagouder in huis of bij uzelf in huis. Daarnaast geeft u ook aan welk diploma u heeft en of u reeds in het bezit bent van een EHBO certificaat (geaccepteerde diploma’s/EHBO certificaten zie Documenten). Heeft u (nog) geen registratienummer landelijk register kunt u dit open laten!